בפתח החוברת - מרדכי מלען
הקשר בין המלטות קשות ותמותת ולדות בהמלטה ראשונה לבין רוחב וזוית האגן - א. עזרא, ד. בףעוזיאל, ג. ברק
איתור גנים של בקר ושילובם באומדני הורשה של פרים - מרון, א. פלדמסר, א. תגה ד. קליגר, מ. גוליק, א. עזרא, י. ולר
המשך מיפוי גנים המשפיעים על ייצור חלב וחלבון - א. ליפקין, ג. חוטורצקיה, ל. צ׳ורזינה, ג. גרוזמן, א. עזרא
שינוי אורך התחלובה כאמצעי ממשק - פוטנציאל וסיכונים - ע. ברמן
שימור סורגום מספוא בעל להזנת פרות גבוהות תנובה - ג. אשבל, צ. וינברג, י.ח./ט. קיפניס, י. ברוקנטל
הכללת החידק Lactobacillus buchneri בתרבית לתחמיצים והשפעתה על תחמיצי חיטה וסורגום - צ. וינברג, ג׳. סאקאטש, ג. אשבל, י. חן
השפעת הרכב המנה וסטטוס של זקיקים על רמת האינסולין בזקיקים של פרות גבוהות תנובה - י. לנדאו, ר. בראב־טל, מ. קאים, א. בור, י. ברוקנטל
אבץ אורגני - המיתוס - ד. דרורי
ייצור בשר בקר מועשר בחומצות שומן רב־אל־רוויות - צ. הולצר, י. אהרוני, א. ברוש, א. אורלב, ד. סקלן
הפולמוס סביב מזון מהונדס גנטית - תירגום מאמרו של ג׳ון הודגיס
סיכום מחקרי 2000